Nuffnang Code

Tuesday, June 12, 2012

Welcome Back!

As Salam

Ya Allah!Berkurun lamenye aku xsinggah kat blog ni...Nak update?Ape lagi memang xsempat sejak dah ber anak 2 ni..almaklumlah..Supermak kan..Ni pun dah kene sound dengan member blod da lame x update..so aku amik kesempatan lagi beberpae minit nak balik ni update lah sekejap...mari kite mulekan semangat pertengah tahun 2012 dgn semangat rajin update blog..huk3x...insyallah akan aku tanamkan dalam diri...hik3x..kalau sy malas tegur tegurlah sy ye wahai Puan Alfidah Adim..

SBanyak sangat cerite yang akan menanti yg akan aku ceritakan tp xleh nak cite sekrg sb gambar semue ade dlm lappy...hik3x..antae yg menarik sudah tentunye kehadiran puteri ku yg chomell...n banyak lagi lah..so tunggu ye.... :p Stay Tune!!

2 comments:

  1. diharap akan terus merajin2kan diri yea...chaiyok chaiyok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki...............chaiyokkk!!

      Delete